dilluns, 28 de maig del 2012

EL MES DE L´ESPORT D´ALMUSSAFES OFERIX QUASI MIG CENTENAR D´ACTIVITATS


L'Ajuntament d'Almussafes acaba d'inaugurar l'onzena edició del Mes de l'Esport, en la qual de nou treballen conjuntament el Consell Municipal i la Regidoria d'Esports. Els diferents clubs aprofiten aquestes quatre setmanes per a oferir multitud de competicions, i també conferències i tallers centrats en disciplines esportives diverses, amb l'objectiu d'impulsar la pràctica de l'esport entre els almussafenys. L'esmentada agenda esportiva, a l'abast de tots els veïns, es clausurarà divendres que ve dia 29 de juny, amb la celebració de la quarta edició de la Gala Jove de l'Esport.

Guanyadors concurs de Mascota
La mascota que enguany anuncia el Mes de l'Esport d'Almussafes és obra de María Aguado. Un total de 227 obres competien enguany en l'octava edició del certamen artístic en què finalment es va imposar esta alumna del CEIP Almassaf.

A les 12 del migdia de dissabte passat, el regidor d'Esports, Carles Grancha, va entregar els premis als tres vencedors del concurs municipal “Troba la Mascota del Mes de l'Esport”, el segon premi de la qual va recaure en Irene Martínez i el tercer en Mar Benavent. L'entrega dels guardons, bicicleta de muntanya i material esportiu, va coincidir amb la inauguració oficial d'aquesta onzena convocatòria del mes de l'esport, que va oferir diferents activitats d'animació en el parc Central, en les que van participar multitud de xiquets.

L'agenda de competicions esportives contínua hui dilluns, de 19 a 20 hores amb el seminari pràctic Trainning outdoor amb bandes elàstics, que s'oferirà en el pavelló poliesportiu. El programa de seminaris d'esta nova convocatòria esportiva oferta, així mateix, especialitats com la nutrició per al rendiment en l'esport, el ball, la pumbia i fins i tot la defensa personal per a dones.

El programa de formació esportiva incorpora, així mateix, un taller sobre l'embenat funcional i un altre sobre relaxació, el II Certamen Nacional de Xou Danse, organitzat per l'Estudi de Dansa Spagat de València, que tindrà lloc durant el cap de setmana del 9 i 10 de juny i el Campionat d'Espanya Escal 1/10 Pista Gas, convocat pel Club Autet d'Almussafes, que se celebrarà durant el cap de setmana del 16 i 17 de juny, en el circuit de seguretat viària i automodelisme.

Des de l'Ajuntament d'Almussafes brindem el màxim suport a les diferents disciplines esportives que impulsen els nostres clubs locals, a més d'impulsar que la pràctica esportiva entre els nostres veïns i veïnes siga sempre una màxima social”, comenta el regidor d'Esports, Carles Grancha.

Prova d'això és que el calendari del Mes de l'Esport també l'integren nombroses competicions esportives de futbol, tir amb arc olímpic, pesca, tir al plat i al colomí, frontó, futbol 7, bàsquet i ciclisme, entre altres. Les exhibicions de futbol sala, arts marcials, aikido i els programes esportius d'adults centren bona part del programa, que es completa amb la convocatòria pública de passeig pel terme d'Almussafes, el I Trofeu de Tir amb Arc, la II Marató d'Aqua Almussafes, el XV concurs d'agilitat canina i la IV Gala Jove de l'Esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada