dimecres, 4 d’abril del 2012

SUECA POSA EN MARXA UNA NOVA EDICIÓ DE LA CAMPANYA EL VALENCIÀ EN UN CLIC 5

Sueca continua apostant per uns dels senyals d’identitat més importants dels valencians com és el foment i ús social de la nostra llengua.
El CD interactiu inclou el desglossament per nivells de la JQCV, així com enllaços amb les publicacions que apareixen en la bibliografia

La Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Sueca, conjuntament amb els ajuntaments de Tavernes i Torrent, ha posat en marxa una nova edició de la campanya El valencià en un clic 5.
Com en anys anteriors, la campanya consistix en la creació d’un CD interactiu que inclou enllaços amb tots aquells recursos lingüístics en línia, que s’han considerat profitosos i interessants des de l’Oficina de Promoció del Valencià per a aprendre l’idioma.
Des del CD es podran consultar també webs, manuals, programes i bibliografies per a perfeccionar o millorar el coneixement del valencià. “En estos moments en què l’administració autonòmica està retallant el pressupost per al valencià, Sueca continua apostant per uns dels senyals d’identitat més importants dels valencians com és el foment i ús social de la nostra llengua”, ha afirmat el regidor de Política Linguística, Joan Baldoví.
En l’edició d’enguany de la campanya El valencià en un clic 5, s’han depurat i millorat els continguts, especialment els de llenguatges específics, a fi de facilitar el treball de les persones que es matriculen a la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià, en les proves de capacitació tècnica. Per aquest motiu, el CD es presenta desglossat en els diferents nivells de la JQCV. A més, cada publicació que apareix en la bibliografia tindrà el seu enllaç corresponent.
El CD resultarà molt pràctic també per a tota aquella persona que desitge fer una consulta lingüística, iniciar-se en el coneixement de l’idioma o perfeccionar-lo, així com per als professionals de la llengua.
Les 800 còpies que s’han encarregat en aquesta edició seran distribuïdes, a través de l’Ajuntament, la Biblioteca i l’Escola d'Adults, entre totes aquelles persones que es van a presentar als exàmens per als diferents nivells de coneixement del valencià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada