dimecres, 4 d’abril del 2012

CICLE FORMATIU EN INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL I TÈCNIQUES D’ALT RENDIMENT A ALZIRA.


Mestria emocional, gestió del temps, comunicació verbal i no verbal, tècniques d’estudi, lectura ràpida i automotivació són alguns dels temes del nou Cicle Formatiu en Intel·ligència Emocional i Tècniques d’Alt Rendiment que l’Associació “Desata tu potencial” impartirà a Alzira en col·laboració amb el Cercle Alcireny Jove, amb el patrocini de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira.
El cicle constarà de sis sessions independents bitemàtiques impartides per formadors de l’Associació amb una dinàmica oberta, participativa i divertida.
La primera sessió tractarà sobre Autoconeixement, Motivació i Automotivació, i tindrà lloc dijous que ve 12 d’abril en el Saló Daurat del Cercle Alcireny a les 18 hores.
La participació està oberta al públic, prèvia inscripció a la Consergeria del Cercle Alcireny fins al dia 11 d’abril.
Els preus serà d’1 euro per als socis del Cercle Jove; 3 euros per als jóvens d’entre 14 i 29 anys; i 10 euros per als majors de 30 anys. L’Associació Desata tu Potencial és una entitat valenciana de voluntariat sense ànim de lucre creada en 2007 i composta per un grup de persones compromeses en el desenvolupament integral del potencial humà, especialment dels jóvens i adolescents, en àrees com la psicologia positiva i la intel·ligència emocional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada