divendres, 20 d’abril del 2012

ALUMNES DEL CENTRE D´EDUCACIÓ ESPECIAL DE SUECA VISITEN L ´AJUNTAMENT


Al voltant de cinquanta alumnes del Centre d’Educació Especial “Miquel Burguera” de Sueca han realitzat una visita a l’Ajuntament per a conéixer millor el seu funcionament i algunes de les seues dependències més importants, com el saló de plens o el despatx d’alcaldia.
Els alumnes, d’edats compreses entre els 10 i els 21 anys, han pogut conéixer l’interior de l’edifici i les obres d’art que conté, realitzades per personatges il·lustres com ara Moret, Claros o Conrado Meseguer.
A causa de la situació de crisi econòmica que estem patint, des del Centre vam pensar en una alternativa a les excursions a l'exterior que suposen qualsevol tipus de despesa extra. Per això, se’ns va ocórrer realitzar estes eixides culturals pel municipi, a cost zero, amb la finalitat que els nostres alumnes puguen aprendre i viure noves experiències”, ha manifestat la directora del Centre, Carmen Arlandis.
Després de visitar l’edifici, els alumnes s’han dirigit al saló de plens per a simular una sessió plenària. Per a això, han ocupat els bancs destinats al govern i l’oposició, i han realitzat tot tipus de preguntes a l’alcalde, Salvador Campillo, i a les regidores d’Esports, Teresa Ribes, i Serveis, Pilar Moncho, els quals s’han mostrat encantats de col·laborar. Entre les qüestions plantejades pels alumnes, han destacat: per a què servix un ajuntament i com funciona?, què fa un alcalde i com se li tria?, quan estarà en funcionament el Centre de Dia i qui podrà fer ús d’ell?, o si podran treballar en la gran superfície que, previsiblement, s’instal·larà en Sueca en uns mesos?, per posar uns exemples. També van mostrar interés per la normativa respecte a les barreres arquitectòniques.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada