dimecres, 22 de febrer del 2012

COMPROMÍS PER L´ALCUDIA CRITICA LES RETALLADES EN LES POLÍTIQUES D´IGUALTAT

Denúncia el tancament de les Oficines d'Ajuda a Víctimes del Delicte de Carlet i Sueca i exigeix la seua reobertura

El pròxim 8 de març se celebrarà el Dia Internacional de la Dona, en un context de retallades en polítiques d'igualtat i com a conseqüència dels drets de les dones.

Compromís per l'Alcúdia ha presentat una moció a l'Ajuntament de l'Alcúdia en el qual denuncia el tancament de 32 Oficines d'Ajuda a Víctimes del Delicte, on la majoria de casos que s'atenen són de violència de gènere, que deixaran sense assistència a 6.000 dones maltractades a l'any.

Paco Sanz, regidor de Compromís per l'Alcúdia, ha destacat el tancament de les Oficines d'Ajuda a Víctimes del Delicte de Sueca i Carlet, fet que deixa només a la comarca l'Oficina d'Alzira, que haurà d'atendre els casos generats, no sols a Alzira sinó a Gandia, Sueca, Carlet, Xàtiva i Ontinyent que fins ara comptaven amb Oficina pròpia.

Precisament el passat 10 de febrer es realitzaren manifestacions en 42 ciutats, entre elles València, recolzades per més de 400 organitzacions a favor dels drets de les dones en una iniciativa anomenada "Marea Violeta". El manifest d'aquesta "Marea Violeta" assenyala que les decisions preses unilateralment pels governs de les comunitats autònomes governades per partits conservadors redueixen els pressupostos destinats a Polítiques d'Igualtat, la Llei d'Autonomia Personal i la Llei de drets sexuals i reproductius.

Per a Compromís per l'Alcúdia tot això suposa una agressió als avanços assolits durant tota la democràcia en la lluita pels drets per a les dones pel que expressa la preocupació pel retrocés en les polítiques d'igualtat al nostre país i exigeix el compliment de les lleis d'igualtat així com el manteniment del pressupost i serveis destinats a polítiques d'igualtat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada