dimarts, 18 d’octubre del 2011

Ricardo Caballer torna a denunciar l'Ajuntament de Cullera per no pagar.

I amb aquesta ja van dos, les denúncies que la pirotècnia Ricasa ha interposat a l'Ajuntament de Cullera.  

Segons diverses informacions aparegudes a diferents mitjans de comunicació i  que ha tingut accés Infomació de la Ribera , la pirotècnia Ricardo Caballer (Ricasa) ha tornat a denunciar l'Ajuntament de Cullera.

La causa és el deute que la corporació d'aquest municipi manté amb la pirotècnia i que pot ascendir a vora 200.000 euros que corresponen al castell de focs d'artifici que el pirotècnic llançà les passades festes majors i a part de les disparades de mascletades i castells que l'ajuntament encara li devia de l'any 2010 i per les quals la pirotècnia ja havia portat al jutjat el consistori.
Caballer afirma que l'alcalde de Cullera , el sr. Ernesto Sanjuán , el va enganyar quan després de la primera denúncia Sanjuán li va prometre que li  “pagarien immediatament i que disparara en les festes d'enguany. Em va convéncer perquè vaig confiar en la seua paraula”.

“Em sent enganyat”
El pirotècnic i empresari ha declarat visiblement afectat que la situació “és alarmant, perquè estem pitjor que abans. Em sent enganyat, perquè vaig confiar en la paraula donada, i si bé ens van avançar una part de la quantitat que es deu, una vegada han passat les festes s'han oblidat de nosaltres”. El responsable de Ricasa també ha afirmat que l'empresa es troba en una situació complicada ja que no només és Cullera qui li deu diners , sinó també altres pobles de la Ribera, però “així com d'altres pobles no tarden més d'un any a pagar-li, el cas de Cullera és el més greu”. L'empresari afirma que “no hi ha distinció de colors, tant els uns com els altres, em deuen diners, però el que més li dol és la falta de paraula d'alguns governants i no s'explica “com la gent els torna a votar”.
Davant d'aquest situació Caballer ha reconegut que “hi ha moltes empreses que estan tancant i despatxant treballadors. La situació és per tant molt preocupant i nosaltres estem aguantant com podem”.

Els ciutadans s'hauran de preguntar si és correcte èticament i moralment que un ajuntament que no pot fer-se càrrec del deute que manté, seguisca mostrant opulència contractant castells de foc i altres esdeveniments que no pot pagar mentre  permet  que el poble  s'endeute cada vegada més. Un deute que al final seran el ciutadans els que hauran de pagar d'alguna manera, en pujades de taxes o en el retrocés i retallades d'altres serveis que amb tota seguretat són més prioritaris i necessaris per als ciutadans.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada