dimecres, 28 de setembre del 2011

Restaurant l'Illa. La cuina de la ribera.

El Restaurant l’Illa de Cullera. Un lloc on poder gaudir dels millors arrossos de la comarca en un paratge d’especial bellesa.

El restaurant l’Illa es troba en un dels paratges privilegiats de Cullera, al costat de la mar i de l’escullera, des d’on es divisa la muntanya i a prop del Marenyet i l’Estany.

Aquest restaurant familiar regit pel xef Paco Grau ofereix a qui vulga gaudir d’un bon plat les possibilitats de degustar tota classe d’arrosos. No de bades la professionalitat i el bon fer d’aquest restaurador han estat premiats arreu del país.

El  ventall de plats tradicionals  i creatius és tan ample com exquisit i avalat pel reconeixement en multitud de certamens. Així podem gaudir d’un bon arròs al forn, plat amb què Paco Grau va obtenir el 3r premi en el IX Concurs Nacional d’Arròs al Forn de Xativa en la seua primera conpareixença a aquest certamen.


 
Un altre plat que compta amb una gran tradició per terres de la Ribera i de gran exquisitesa és l’AlliPebre, al qual Paco Grau li dóna el seu toc personal posant-li “el carinyo i els cinc sentits perquè hi haja una bona alquímia entre el cuiner, el foc  i els ingredients” tal com va declarar en guanyar el 2n premi en el Concurs Internacional d’Allipebre de Catarroja.



I això és el que Paco Grau posa en tots els seus plats, estima,estima i molta estima, cosa que l’ha portat ha obtenir el major premi històric de la seua carrera a la 37ª edició del Concurs Internacional de Gastronomia Fideua de Gandia. Un altre plat que per descomptat no s’ha de deixar de tastar. 


I per últim i com no, no oblideu de seure a taula i gaudiu del plat valencià per excel·lència: la paella, amb la qual s’emporta el premi a la millor paella comarcal enguany al 51 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.




Més informació al web de Restaurant l'Illa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada