dissabte, 24 de setembre del 2011

AFACU celebra el dia mundial de l'Alzheimer

L'Associació de malats d'Alzheimer i altres demències de Cullera celebra el dia mundial contra aquesta malaltia als locals de l'associació.


El passat dimecres 21 de setembre es commemorava el dia mundial de l'Alzheimer i l'Associació de malalts i familiars d'Alzheimer i altres demències de Cullera ha commemorat aquest esdeveniment a la seu de l'associació, un local cedit per l'Ajuntament dos dies a la setmana durant unes qauntes hores, on els socis, en la majoria familiars i personses afectades per aquesta malaltia es reunixen per a dur a terme diveres activitats, musicals, psicològiques, fisiterapèutics i lúdiques que peremeten un temps de  descans als  familiars  i teràpies de relacions entre malalts, cuidadors i familiars, és el que anomenen AULA RESPIR. 

A l'acte assistiren l'Alcalde de Cullera, juntament amb representants del consistori, representants dels partits polítics de Cullera, PSOE i Compromís, representants de les Bandes Músicals, de diverses associacions i col·lectius i veins i veïnes de Cullera. Tots ells van mostrar el recolzament i l'interés sobre la tasca que realitza AFACU.



Cal dir que l'Associació no rep cap tipus de subvenció per part de l'administració pública i que  subsiteix gràcies a l'ajuda i col·laboració altruista d'altres col·lectius com ara les Societats Musicals que han realitzat concerts benèfics o com l'Associació d'Alumnes d'FPA que van fer una mostra gastronòmica solidaria, i també a les aportacions d'empreses privades i persones individuals. 


A l'acte es podia veure una exposició de les activitats que ha dut a terme AFACU, un vídeo i nombrosa infomació sobre la malaltia i els recusos de què disposen els malalts i familiars. També s'ha editat la revista RECORDS per a commemorar aquest dia. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada