dimarts, 13 de setembre del 2011

Cues i aglomeracions en els primers dies de matrícula a l'Escola d'Adults de Cullera

Tal com es preveia el primer dia de matrícula al Centre d'FPA de Cullera ha estat marcat per les aglomeracions i les cues que s'han format.
L'experiència dels darrers anys en què la demanada sempre ha estat per damunt de l'oferta educativa, i sobretot el fet que l'any passat es produira una disminució de la jornada laboral dels profesors i de l'oferta de grups a causa de la retallada pressupostària per part de la Conselleria d'Educació, i que va deixar sense plaça vora de 200 persones, ha fet que aquest any els ciutadants en previsió de no poder matricular-se als cursos desitjats s'aplegaren en massa el primer dia de matrícula. 

De fet a les 11h del matí ja hi havia gent a les portes fent cua i a mesura que avançava el matí la gent començà a aplegar-se pel carrer València, un carrer que a les 16h ja estava totalment ocupat per més d'un centenar de persones, cosa que va fer que fins i tot la policia local va haver de tancar el carrer al trànsit durant més d'una hora perquè  no ocorrera cap accident en un carrer força transitat. 

A penes dues hores després de l'obertura del centre, ja no hi havien palces per als grups de GES (graduat en secundària), alguns grups de Valencià (el mitjà i el superior) iAccés a la universitat. Així també i per tal de poder atendre totes les persones, es van donar cites per als grups d'Anglés i Castellà estrangers que començaran a matricular-se a partir de demà ja que han de passar per una entrevista prèvia per assignar-los als diferents nivells que hi existeixen.




Les persones que no hagen pogut o o no obtinguen plaça passen a formar part de les llistes d'espera en prevsió de baixes o possibles abandons que es puguen dur a terme en els dos primers mesos de curs. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada