dimecres, 20 de juliol del 2011

EDITORIAL MAIG 2011


Un repte apassionant
Aquest que tenen a les seues mans és el primer número d’ INFORMACIÓ DE LA RIBERA, un nou mitjà de comunicació per a la nostra comarca que naix amb la voluntat de ser un referent infomatiu i dinàmic de les nostres terres.
INFORMACIÓ DE LA RIBERA és un projecte empresarial i informatiu que pretén completar l’espai comunicatiu de la comarca, aportant un punt de vista modern, imparcial i atractiu.
INFORMACIÓ DE LA RIBERA pretén estar molt a prop de la societat de la comarca. Té l’objectiu de ser l’altaveu de tots, sense distincions, i de mostrar a la societat el progrés i el desenvolupament de la nostra comarca.
INFORMACIÓ DE LA RIBERA és un nou mitjà de comunicació obert i participatiu, en el qual tothom trobarà el seu espai: la ciutadania, associacions, institucions públiques i privades, empreses...
Amb una periodicitat mensual, INFORMACIÓ DE LA RIBERA naix amb la il·lusió de ser un gran espai de comunicació obert a l’actualitat dels nostres pobles, a l’esport de la comarca, a l’economia, a la cultura, a les tendències i a l’oci. I també a l’opinió d’autors consagrats i a d’altres que de segur ho seran en el futur.
Dins les seues pàgines hi haurà, a més, col·laboracions de diversos professionals de la comarca en àmbits tan diferents com l’arquitectura, la història, la salut, la gastronomia, l’ensenyament o el cinema. I tot amb un disseny modern, atractiu i de fàcil lectura.
A més, INFORMACIÓ DE LA RIBERA té com a llengua vehicular el valencià. Assumim, doncs, el compromís de dur endavant un projecte en una llengua que, per desgràcia, no és habitual en el món dels mitjans de comunicació i que és un dels tresors més preuats de la nostra identitat.
Els invitem a llegir INFORMACIÓ DE LA RIBERA, i a ser part activa d’aquest projecte. Ho poden fer enviant notícies i fotografies, i també remetent cartes al director, comentaris o qualsevol tipus de suggeriment. Tenen un canal de comunicació al seu abast, el nostre correu electrònic: redaccio@informaciodelaribera.com.
INFORMACIÓ DE LA RIBERA també tindrà una versió virtual. Entre els reptes de futur que ens plantegem està la versió digital del periòdic, així com el posicionament en les xarxes socials més importants.
Confiem comptar amb la seua complicitat en aquest apassionant repte que comença ja mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada