dimecres, 25 de setembre del 2013

SUECA PRESENTA LA XXVI EDICIÓ DE LA SEUA VOLTA A PEU


La carrera tindrà lloc dissabte que ve i s’estima una participació de 700 corredors, la gran majoria de Sueca

 Dissabte que ve 28 de setembre tindrà lloc l’edició número XXVI de la Volta a Peu a Sueca, Memorial Vicent Renart, organitzada pel Club de Córrer Peus Quets i l’Ajuntament. Ahir va ser presentada la prova a la sala de Juntes del consistori per part de l’alcalde, Salvador Campillo; la regidora d’Esports, Teresa Ribes; el president del Club organitzador, Ramón Monjo; i el director de la Carrera, Vicent Miralles.

El circuit de 10 quilòmetres serà molt semblant al de l’any anterior, “únicament s’ha modificat un carrer per a evitar els accessos a un supermercat de la ciutat. Hem decidit mantindre-lo igual perquè considerem que és un bon circuit, que discorre pel nucli urbà, però també pel parc natural de l’Albufera, i perquè els corredors estan encantats amb ell”, en paraules de Miralles. El president del Club organitzador va mostrar el seu agraïment a totes les persones que col·laboren “perquè la prova puga desenvolupar-se d’una manera tan brillant. A l’alcalde de Sueca, per la seua confiança inestimable en este Club; i a la regidora d’Esports, que sempre està en tot allò que se li necessita. Als altres clubs de la ciutat que presten la seua col·laboració desinteressadament, el Club de Natació, el Club de Triatló i el Club d’Atletisme Sueca; i a les falles Avinguda d'Espanya i Via del Materal”, va afirmar Monjo.
Una de les novetats de la prova d’enguany és l’obsequi que s’entregarà als participants. “La gent està cansada de rebre camisetes que ja no sap on guardar. Per això, hem volgut ser un poc més originals i pràctics, i regalarem a cada corredor un pollastre cuinat. Pensem que és una bona manera de promocionar productes que es poden comprar en Sueca, i ací tenim una empresa que ens els ha proporcionat. Potser l’any que ve entreguem arròs”, va explicar Monjo.
Per a mi, com a regidora d’Esports, és un orgull comprovar com s’ajuden els clubs entre ells quan arriba el moment d’organitzar una prova d’este tipus. Crec que va ser un èxit l’any passat la decisió que l’eixida i l’arribada de la prova fora en el carrer Sequial, en el centre del poble. Va ser una gran festa l’arribada dels corredors perquè molta gent va poder comprovar l’emoció que se sent i, d’esta manera, va participar més. Anime a tot el món a què s’apunte i desitge que siga tot un èxit de nou”, va afirmar Ribes. Per la seua banda, l’alcalde de Sueca, va lloar el sacrifici i esforç dels corredors, i el compromís de l’Ajuntament amb esta carrera “és fonamental que tots ens bolquem amb estes activitats perquè fomenten la salut dels ciutadans, de totes les edats. Participar en una prova com esta ens aporta salut i benestar, i prevé malalties. Requerix un esforç i un sacrifici d’entrenament, i tot això és digne d’admirar”.
El Club organitzador estima una participació de 700 corredors, que ja han començat a inscriure’s a través de la pàgina web www.conxip.es, al preu de 5 euros, fins al dia 26. “El mateix dia de la prova podran inscriure’s també, al preu de 10 euros, tenint dret al regal però no als trofeus, al no poder oferir-los un xip tan efectiu per a mesurar la seua carrera”, va indicar Monjo. Els dorsals s’entregaran en l’interior de l’edifici de l’Ateneo Sueco del Socorro, i els 80 trofeus que es donaran després de la carrera, dissenyats per Juan Antonio Llopis, representen el símbol del Club de Córrer Peus Quets “són una obra d’art, cada un d’ells és diferent de la resta”, va indicar Monjo.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada