dimecres, 25 de setembre de 2013

LA VI EDICIÓ DE TASTA LA PLAÇA DE SUECA ELABORA 10.000 TAPES AMB PRODUCTES TÍPICS DE SUECA


A més de la degustació de tapes variades, també es van oferir jocs infantils per als més menuts.

El Mercat Central de Sueca, més conegut com La Plaça, va acollir divendres passat una nova edició de Tasta la Plaça. Per sext any consecutiu, el recinte es va omplir de més d’un miler de ciutadans i visitants interessats a degustar les més de 10.000 variadíssimes tapes, elaborades amb productes típics de Sueca, que es poden comprar en els establiments participants. Entre estes exquisides tapes, es van poder degustar les més tradicionals, com ara racions de paella o arròs al forn, i altres més curioses i dolces.

L’Associació de Venedors de La Plaça, presidida per Salvador Celda, i la Regidoria de Comerç, encapçalada per Manoli Egea, van ser els organitzadors d’esta trobada que va comptar amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sueca. A la degustació van assistir l’alcalde, Salvador Campillo; la regidora de Comerç i Turisme, Manoli Egea; i el regidor de Festes, Dimas Vázquez.
L’esdeveniment gastronòmic va resultar, un any més, tot un èxit de participació i assistència de ciutadans. “Estem molt contents del resultat perquè, en definitiva, allò que volem és que la Plaça siga un lloc en què els ciutadans puguen anar a comprar i es potencien les vendes. Hem aconseguit al voltant del 80% d’ocupació. Hi ha molta gent jove que s’ha atrevit a ocupar llocs en la Plaça, i això vol dir que, després de fer estes actuacions, s’obté una recompensa. La Plaça té un millor funcionament i els ciutadans, cada vegada més, s’acosten a comprar perquè saben que trobaran productes autòctons i de gran qualitat”, ha explicat Egea.
Vull agrair la presència de tots els que han confiat en nosaltres i s’han acostat a visitar i degustar els productes. També vull mostrar el meu agraïment al president de l’associació del Mercat, a tots els que han participat en la realització de les degustacions, als que han treballat en l’organització, a Protecció Civil, a les autoritats assistents i a Abel Guarinos, per acostar-nos una mostra del Mim fins al Mercat”, en paraules d’Egea.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada