dimecres, 11 de setembre del 2013

RICASA ESTRENA 10 NOVES CARCASSES EN EL PIROMUSICAL DE SUECA 2013



 Pirotècnia Ricardo Caballer (RICASA) dispararà dissabte que ve dia 14 de Setembre el XIII Piromusical de Sueca. Este gran esdeveniment piroartístic musical ja porta 13 anys celebrant-se en les festes patronals d’esta ciutat.
L’espectacle que està previst per a la nit del dissabte dia 14 de setembre a les 23 hores es durà a terme en el lloc de costum l’esta dimunicipal Antonio Puchades de Sueca.
Al voltant de 15 tècnics experts en pirotècnia es traslladaran a Sueca durant dos dies, per a dur a terme les labors de muntatge d’un dels piromusicals més importants que es duen a terme en tota Espanya. Al capdavant d’este equip de professionals estarà Ricardo Caballer Cardo qui té una estima especial a Sueca.

El piromusical de Sueca any rere any fa augmentar el llistó de qualitat i de creativitat piroartistica de Ricardo Caballer Cardo i enguany no és menys, segons ens comenta,
enguany supere el meu propi rècord, amb 1.600 línies d’ordes de foc més que l’any passat. Hi ha seqüències panoràmiques disparades en magnituds de milisegons que recorreran els 100 metres del frontal visual de foc del piromusical amb nous elements pirotècnics d’efectes de so i de colors”.
Cal destacar també que Sueca és un dels camps de prova preferits de Ricardo Caballer Cardo per a provar nous colors i efectes pirotècnics junt amb noves coreografies piroartístiques.
Algunes d’estes proves realitzades en Sueca després s’exporten i es combinen en els certàmens pirotècnics més prestigiosos del món, en els que RICASA participa anualment.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada