dimecres, 11 de setembre del 2013

L´ARRÒS DE L´EMPRESA ARROCERÍAS ANTONIO TOMÁS SL, PRODUCTE OFICIAL DEL CONCURS INTERNACIONAL DE PAELLA VALENCIANA DE SUECA


El 53 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca tindrà lloc diumenge que ve, 15 de setembre.

L’empresa facilitarà tot l’arròs necessari per a la realització del Concurs, tant a participants com a invitats

 L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, i Arrocerías Antonio Tomás SL, han firmat un acord de col·laboració mitjançant el qual esta important empresa tradicional i familiar, ubicada a Sollana, vol mostrar el seu reconeixement i suport al Concurs Internacional de Paella Valenciana que se celebra en Sueca, i que enguany complix la seua 53 edició.

Arrocerías Antonio Tomás SL, qui produïx un arròs amb Denominació d’Origen, facilitarà tot l’arròs necessari per a la realització del Concurs, tant per a participants com per a invitats. D’esta manera, i junt al licor de taronja Federica, l’arròs d’Arrocerías Antonio Tomás SL es convertix també en producte oficial del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.
Com a grans coneixedors i defensors de l’arròs valencià, especialment en les seues varietats d’arròs redó, com són el Bomba, Badia, Sénia o Albufera, Arrocerías Antonio Tomás SL col·labora activament amb el Consell Regulador de la Denominació d’Origen “Arròs de València”. A més, en la seua inquietud per donar a conéixer al món l’arròs i la Paella Valenciana, porta anys apostant per l’exportació, la qual cosa ha possibilitat que es convertisca en una empresa amb estàndards de qualitat molt exigents, i que els seus productes estiguen presents en els cinc continents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada