dilluns, 2 de setembre de 2013

RENFE INVITA ELS SEUS VIATGERS A VISITAR LES FESTES DE LA MARE DE DÉU DE LA SALUT D’ALGEMESÍ


 
 L’Ajuntament d’Algemesí i Renfe han acordat un compromís de col·laboració pel qual RENFE promocionarà la Festa de la Mare de Déu de la Salut amb diverses accions a través de les quals es busca informar els usuaris de les línies de Xàtiva-Valencia i Gandia-Valencia de la celebració de les processons d´Algemesí, una festa declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco.

A partir de hui s’emetrà en totes les estacions De Rodalia un missatge per megafonia cada hora amb el text “Els dies 7 i 8 de setembre, acosta’t amb tren de rodalia a les festes de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí. Consulta nostres horaris”. Igualment, tots els vagons d’estes dos línies portaran cartells informatius de les festes, mentres que en les estacions més importants es posarà el cartell oficial. Amb això es pretén invitar als milers d’usuaris del servici de tren a presenciar unes festes cada vegada més conegudes i reconegudes i on cada vegada es registra un nombre més gran d’assistents, turistes i viatgers que volen conéixer de primera mà els atractius d’esta festa reconeguda com a patrimoni mundial.
També les pantalles tàctils de les màquines venedores de bitllets portaran des de hui la imatge promocional d’estes festes durant estos dies.
El tren s’ha convertit en els últims anys en una opció molt utilitzada per a visitar Algemesí i presenciar les processons dels dies 7 i 8 de setembre. L’estació ferroviària d’Algemesí es troba a escassos minuts a peu del centre de la ciutat, on es desenvolupen els principals actes de les festes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada