dilluns, 2 de setembre del 2013

ALGEMESÍ REP 4.000 EUROS PER A AMPLIAR EL FONS DE LA BIBLIOTECA MUNICIPAL


La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport concedix l’ajuda per a l’adquisició de col·leccions bibliogràfiques publicades en editorials valencianes

 L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria de Cultura, ha rebut un total de 4.010,21 euros per a ampliar el fons bibliogràfic de la Biblioteca Municipal de la localitat. L’ajuda concedida per la Conselleria d’Educació, Cultura I Esport només podrà utilitzar-se per a finançar l’increment bibliogràfic de la biblioteca amb obres publicades per editorials valencianes i agències de lectura d’entitats locals de la Comunitat Valenciana.

Per al regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Algemesí, Gabriel Palop Sarrías, l’ajuda per a augmentar el fons de la Biblioteca Municipal és positiva perquè ampliarà així la seua oferta cultural i posarà a disposició de tota la ciutadania més obres literàries. A més, el fet de que la inversió es realitze en llibres publicats per editorials valencianes suposa un xicotet impuls per a les empreses que lluiten per difondre la llengua i per eixir de la crisi econòmica en què estem submergits”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada