dijous, 12 de setembre del 2013

LA REGATA BADIA DELS TARONGERS DE CULLERA UNA DE LES MÉS ANTIGUES DEL MEDITERRANI ESPANYOL


  La regata Badia dels Taronger, una de les Regates més antigues del mediterrani espanyol, celebrada el passat cap de setmana en aigües de la badia de Cullera va ser una prova competida on dels 29 barcos inscrits només 21 van acabar el recorregut complet de 12,15 mn.
La variació contínua de la Climatologia va fer més dura una prova que podia haver sigut molt més senzilla, però els ruixats continuats en la primera mitat de la prova i la falta de vent en la segona, van marcar diferències insalvables per a la mitat de la flota.
Des de principi a fi, l’embarcació del RCNV, BMW Pro Rider de Nacho Martínez, es va destacar de la flota i va conquistar de forma imbatible la seua primera Caravel·la de Plata. En les primeres posicions li van seguir de prop el New Sisters de José Luis Oltra (RCN Gandia) i el Mascarat IV de José Luis Francés (RCN València).

Entre la flota local van destacar el Llevant Blau de Pepe Vives que amb el seu quart lloc de la General, es va alçar amb la Caravel·la de Plata i el Toro Uno de Luis Domínguez, així com el Sarantin II, Mojito II, Tjula i Tourane.
Menció especial per a la combativitat dels barcos xicotets com La Salada de Jordi Peris o l’esperit esportiu de Xacal de Santiago Garcia que va intentar per tots els mitjans finalitzar una regata sense vent el vent i que va ser premiat per la seua esportivitat.
Al sopar-barbacoa d’entrega de trofeus van assistir junt amb les tripulacions participants, la nova Junta directiva del CN de Cullera encapçalada pel seu president José Luis Micó i el tinent alcalde del MIA de Cullera, D. Vicente Pérez. Tant el sopar com la revetla posterior van ser un digne colofó a esta edició d’una Regata que manté la seua tradició entre els amants de la vela de la Comunitat Valenciana.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada