dimecres, 11 de setembre del 2013

DEMÀ DIJOUS SE CELEBRA EL CONGRÉS DE CONSTITUCIÓ D´UGT DE LA RIBERA, LA SAFOR, LA VALL D´ALBAIDA, LA COSTERA I LA CANAL DE NAVARRÉS


El dijous, dia 12 de setembre, se celebra en la Casa de la Marquesa de Gandia el congrés extraordinari de constitució de la Unió Comarcal d'UGT de la Ribera, la Safor, la Vall d'Albaida, la Costera i la Canal de Navarrés.
El congrés que té com a lema “Amb tu som més forts; amb unió millor futur” reunirà a 92 delegats i delegades que representen als 17.000 afiliats que actualment cotitzen en les comarques que conformen el seu àmbit d'actuació.
L'organització territorial que es crearà en este congrés sorgeix després que el passat congrés d'UGT-PV aprovarà una reducció de les estructures per a concentrar tots els esforços en una acció sindical més vinculada als centres de treball i a les necessitats sindicals que es donen en els diferents sectors productius.

L'estructura resultant agruparà sis comarques naturals i es convertirà en la major comarcal de la UGT del País Valencià.
L'actual secretari general de la Unió Comarcal de la Ribera Baixa, la Safor i la Vall d'Albaida, Raül Roselló, ha anunciat que presentarà la seua candidatura en el congrés i ha manifestat la seua intenció de formar una comissió executiva reduïda a set membres però àmpliament representativa i equilibrada en procedència geogràfica i sectorial i molt sensible amb la realitat de les dones en el mercat laboral.
Raül Roselló ha afirmat que “la força d'UGT en estes comarques són els 17000 afiliats que paguen la seua quota tots els mesos”. Roselló ha assenyalat també que pretén “concentrar els nostres esforços en créixer en afiliació i en convèncer als treballadors que el sindicat és necessari perquè la creació de llocs de treball i la qualitat de l'ocupació van de la mà, i açò només és possible amb la participació dels treballadors en els sindicats. S'ha demostrat que són un monumental engany i una estafa totes les polítiques que s'han basat en pitjors salaris i pitjors condicions laborals a canvi d'una difusa promesa de més ocupació quan comence la recuperació”.
Prèviament al congrés de constitució de la nova unió comarcal se celebraran els congressos extraordinaris de les unions comarcals preexistents, que quedaran dissoltes a la seua finalització, i que jutjaran la gestió dels anteriors òrgans de direcció.
L'acte d'obertura del congrés de constitució del nou organisme territorial d'UGT, que s'iniciarà a les 12.00 hores, comptarà amb l'assistència de representants institucionals, polítics i sindicals, i amb la presència del secretari general d'UGT-PV, Conrado Hernández, així com una representació de totes les Federacions i Unions Comarcals de la UGT del País Valencià.
L'acte de cloenda, amb la proclamació de resultats i la presentació de la nova comissió executiva, es realitzarà a partir de les 13.30 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada