dimarts, 17 de setembre del 2013

5 PUNTS EN 3 PARTITS EN EL RETORN DEL CULLERA A TERCERA


Comença una nova temporada per al Club de Futbol Cullera amb reptes especialment exigents, consequència dels diferents èxits esportius dels últims anys.


El amateur A afronta una competició de lliga certament il·lusionant amb l´objectiu
d´acomodar-se se en una categoria nacional com es la Tercera Divisió. En el tram final de la pretemporada l´equip s´imposà amb claretat a l´Alboraia, Tavernes i l´Alcudia, amb bones sensacions i algun dubte en l´aspecte defensiu, amb important presència de jugadors del filial com Frank, Nando Migui i Arthur.

En la presentació del 17 d´agost, amb nombrós public assitent i amb la presència al palco de diversos expresidents de la nostra quasi nonagenaria entitat, començà l´acte amb el desfile de la plantilla de l´amateur A, amb la base de l´any passat amb jugadors de casa com Iznardo, Primo, Ernest o Abel complementats amb jugadors amb experiència en categories superiors, com ara Edu Lòpez o Castander, i amb incorporacions de jugadors amb experiènica i qualitat contrastada com Carrillo, Civera o Da Silva. Al cos tècnic de David Gutiérrez s´incorpora engunay el preparador físic Carlos Cabrelles, amb destacada labor l´any passat en l´Alginet.. A continuació es va presentar l´himne del Cullera, obra de Pablo Sánchez Torrella, interpretat per músics locals i amb la veu del tenor d´Ignacio Giner.
El partit de presentació davant tot un Olímpic de Xàtiva, molt igualat, va acabar amb empat (0-0), emportant-se el Cullera per 5-3 als penaltys el tradicional trofeu d´estiu de Cullera.
Ja en la competició federada empat en la primera jornada sense gols i domini i ocassions dels nostres al camp del Jove Español i empat a 2 en la segona a l´Aéria davant el potent Novelda amb destacada actuació de Da Silva amb dos gols. Tercera jornada amb derrota per la mínima al camp del potent Eldense i important victòria en la cuarta in extremis davant un conformista Borriol, que sitúa al Cullera en la zona tranquila de la classificació.
El filial afronta per segon any la Primera Regional tractant de consolidar la seua òptima sèptima plaça de la temporada passada. Dirigit per Héctor Costa i ajudat per Salva Lluna, amb Raúl Torres en funcions d´assistència sanitària i Juan Garrigós de Delegat, l´equip ha disputat diversos partits de pretemporada davant Xeraco, Racing d´Algemesí i Llosa “B” amb partits i resultats igualats i amb les lògiques proves de pretemporada, donat que s´incorporen a l´equip diversos jugadors. En la primera jornada de lliga un Oliva molt ben colocat arrancà injustament un punt del Aeria (1-1) davant un filial que sense estar precís en els últims metres degué emportar-se la victòria.
Els veterans tractaran de lluitar un any més amb el Picassent per aconseguir el campionat de la seua lliga federada, amb l´incorporació de jugadors que tant han donat al nostre club com Claudio, Garrido o Rico, encarragant-se Juan de la mà de Tomàs, que passa també a entrenar el Juvenil. El cadet també tindrà l´important repte de mantindres en l´exigent Primera Regional.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada