dijous, 19 de setembre del 2013

ALGINET OBRI LES PORTES DE LA FIRA SOC



 El divendres 20 de setembre a les 7 de la vesprada el recinte de la Fira SOC d'Alginet obrirà les seues portes carregat de moltes activitats per al cap de setmana. Al igual que l'any passat es tracta d'una fira de l'Stock , Oci i Cuina que organitza l'Associació Comercial i Empresarial en col·laboració amb l'Ajuntament d'Alginet.
L'objectiu de la fira es promocionar l'hostaleria , el comerç i la cultura local del municipi. SOC es desenvolupa al parc de l'Hort de Feliu, un espai a l'aire lliure emblemàtic de la localitat i que convida a passejar per la fira i a gaudir de el bon comerç i la bona cuina.
L'organització de la Fira ha preparat una àmplia, variada i atractiva oferta on els visitants podran trobar en estoc des de moda i complements de primeres marques, passant per esport, tèxtil llar, roba de nadó, decoració, llibres i molt més.

SOC també mostra la gastronomia i a la fira es podrà degustar deliciosos aperitius i suculents plats principals a preus populars.
Els visitants també gaudiran d'una programació d'oci al llarg de tot el cap de setmana. Des de tallers infantils, fins a concursos populars i sortejos , passant per exhibicions esportives i espectacles nocturns gratuïts com el previst per al divendres amb la gran nit de Jazz a càrrec de "Debra Feliu" o el del dissabte amb el rock de "El Cartero Rockero"
Un cap de setmana de fira de productes de estoc, oci i cuina per a gaudir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada