dilluns, 19 d’agost del 2013

RÀPIDA ACTUACIÓ DE LA POLICIA LOCAL DE VILLANUEVA DE CASTELLÓN


El presumpte autor del robatori compta amb nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni.

 El Cos de Policia de Castelló de la Ribera va evitar el robatori de productes d’higiene en un supermercat de la localitat. Els fets van succeir, al voltant de les 13:00 hores del passat divendres, quan un empleat del supermercat va observar com un home de nacionalitat romanesa introduïa gran quantitat de productes d’higiene en l’interior d’una motxilla i va decidir cridar la Policia Local del municipi comunicant el que succeïx.

Un empleat li va recriminar l’autor dels fets l’acció comesa i l’home va soltar la motxilla i es va donar a la fuga tal com han assenyalat des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana.
Així doncs, els Agents de la Policia Local van anar en busca de l’autor dels fets pels voltants de l’establiment i en uns deu minuts van donar amb ell. Els agents el van traslladar a les dependències de la Guàrdia Civil del municipi, on, ell mateix va manifestar que havia sigut ell l’autor del robatori, tal com han manifestat fonts policials. Els productes robats van ser tornats al supermercat i l’actuació realitzada es va informar a l’Autoritat Judicial.
A més, van comprovar que el presumpte autor compta amb nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada