divendres, 23 d’agost de 2013

SUECA PREPARA LES FESTES MAJORS AMB EL REPARTIMENT DELS LLIBRES DE FESTES


Les festeres, junt a les autoritats, han realitzat durant el matí el tradicional repartiment dels llibres de festes

A partir del dilluns, la Tourist Info, ubicada en el Mercat Central, disposarà també de llibres de festes per a tots aquells que els sol·liciten

 Divendres que ve 30 d’agost, Sueca donarà inici a les seues Festes Majors amb la tradicional inauguració de la fira i la segona edició del Concurs de Xarangues “Ciutat de Sueca”. Perquè els ciutadans i visitants disposen de tota la informació respecte als actes programats, durant el matí de hui l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, el regidor de Festes, Dimas Vázquez, i membres de la cort d’honor de la festera major, han repartit els llibres que contenen l’ampli programa de festes que oferirà la ciutat fins al dia 15 de setembre, data en què se celebrarà la 53 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.
Abans d’este importantíssim esdeveniment gastronòmic, festa declarada d’Interés Turístic Nacional, se succeiran, durant els pròxims dies, multitud d’actes entre els quals destaquen els concerts gratuïts d’Efecto Pasillo i U2 Zengarden International Tribute, els dies 5 i 7 de setembre, respectivament, en el pàrquing del Centre Comercial Sueca Parc.
Un any més, hem intentat pujar el llistó de les nostres festes amb una gran varietat i qualitat en els continguts. Estan confeccionats a la mesura de tots els públics perquè, des dels més menuts fins als més majors, puguen tindre a l’abast actes del seu grat. Per això, des de la Regidoria de Festes vull convidar els ciutadans de Sueca, i als de tota la comarca, a participar de les nostres festes i a gaudir tots junts de bons moments”, ha indicat el regidor de Festes, Dimas Vázquez. “A pesar que les circumstàncies són difícils, Sueca no renuncia a les seues festes plenes de tradició que les fa úniques i, al mateix temps, diferents. Hem preparat unes festes el més variades possible, d’acord al pressupost de què disposa la Regidoria de Festes i amb molta imaginació. M’agradaria també agrair el treball de tots els que contribuïxen al bon desenvolupament de les festes perquè, entre tots, aconseguirem que siguen un gran èxit”, en paraules de l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo.
El programa de les festes de Sueca comptarà amb activitats per a totes les edats i gustos. Aspectes com el religiós, cultural, gastronòmic, esportiu, taurí, pirotècnic, etc... queden reflectits en una sèrie d’actes, entre els quals destaca també la XIII edició de l’espectacle Piromusical, de l’empresa Ricardo Caballer, que acollirà l’estadi Municipal Antonio Puchades el dissabte 14 de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada