dimarts, 6 d’agost del 2013

LA BARRIADA DEL CALVARI D´ALGINET PRESENTA ALS FESTERS 2013



 Ahir dilluns a la nit a la barriada del Calvari d'Alginet es va fer el tradicional acte de presentació de les seues festeres i festers que enceta els actes festius fins al dijous. En l'acte es va presentar a Raquel García com a Festera Major i a Mª Amparo Martínez com a Infantil. Per la seua banda, Kevin Garrido serà este any el president infantil.

Els actes programats inclouen les tradicionals despertades, esmorzars per als socis, jocs d'aigua i moltes activitats per a grans i menuts. Hui dimarts es farà la missa en honor al Santíssim Crist del Calvari amb processo i ofrena. El dimecres concurs de paelles nocturnes i el dijous per tancar les festes de la barriada una cercavila botja i un gran espectacle.
El diumenge agafarà el relleu de festivitats a Alginet la barriada del Poble Nou on es pintaran els carrers per a què el dilluns 12, a les 11 de la nit, es realitze la presentació de la Comissió de Festes del Poble Nou i de la Reina Marlen Aguado. Els actes continuaran fins al 16 d'agost, dia de Sant Roc on es farà un acte benèfic per arreplegar menjar no perible per a entregar a la Creu Roja, a les 8 de la vesprada missa solemne i per tancar la setmana de festes el Quadre de Balls Populars d'Alginet farà la dansa a Sant Roc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada