dilluns, 5 d’agost del 2013

12 ALUMNES DE L’ESCOLA TALLER MUSEU VALENCIÀ DE LA FESTA D’ALGEMESÍ REBEN UNA BECA PER A PARTICIPAR EN UN PROGRAMA DE MOBILITAT DE LA UE


l’objectiu és conéixer el món laboral en altres zones de la Unió Europea i augmentar la formació integral dels alumnes-treballadors en altres àrees

Un total 12 alumnes de l’Escola Taller Museu Valencià de la Festa II i un acompanyant viatjaran a Itàlia, concretament a la ciutat de Vincença, per a continuar la formació rebuda en l’Escola Taller i adquirir experiència professional allí durant 15 dies, del 6 al 19 d’octubre.
L’Ajuntament d’Algemesí es va adherir a esta iniciativa per a la promoció de projectes educatius i formatius d’Europa per mitjà de conveni amb l’associació APEU, com a soci per a la presentació de projectes europeus i demanar 12 beques de mobilitat per als alumnes de l’escola taller actualment en marxa.

Una vegada aprovades les mobilitats s’ha fet una selecció entre els alumnes de l’escola per a participar en esta experiència per a triar als dotze que participaran activament en este projecte. Els alumnes seleccionats són Esteban Pastor, Jauad Karmoun, Alicia Munera, Miguel Fernández, María Martínez, Christian Domingo, Saul Llorente, Alain del Rio, Kevin Vaja, Francisco Montiel, Jennifer Pinto i Ángel Munera, alumnes de totes les especialitats formatives que hi ha en l’escola taller, jardineria, manteniment, pintura, particions i acabats i fusteria.
En la Comunitat Valenciana s’han aprovat deu projectes Leonardo da Vinci, Movilitat ITV, dins del programa d’Aprenentatge Permanent de la UE per a l’any 2013, la majoria concedits a IES i a centres integrats de formació professional.
L’Ajuntament d’Algemesí valora positivament la concessió d’estes beques tant per al conjunt de l’escola taller com pels alumnes participants que podran aprofitar esta experiència professional, on l’objectiu és conéixer el món laboral en altres zones de la Unió Europea i augmentar la formació integral dels alumnes-treballadors en altres àrees. Es tracta de conéixer distints aspectes laborals d’altres països de la Comunitat Europea per a la seua aplicació en la formació i desenvolupament de treball a nivell estatal.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada