dilluns, 5 d’agost del 2013

L’AJUNTAMENT DE CULLERA RENÚNCIA A LES OBRES D’EXECUCIÓ DEL PROJECTE URBANÍSTIC DEL MANHATTAN





Jordi Major acusa al PP de Cullera de “haver enganyat de forma conscient” als ciutadans en 2011 al prometre posar en marxa la urbanització, “a pesar de saber la seua inviabilitat econòmica”



El portaveu municipal dels Socialistes de Cullera, Jordi Major, ha valorat hui l’anunci realitzat per l’alcalde, Ernesto Sanjuán, durant el ple celebrat el passat dimecres, on per primera vegada va admetre que l’ajuntament renúncia a l’execució de les obres d’urbanització del Manhattan al ser inviable econòmicament per a les arques municipals, i ha assenyalat que es tracta de “el seu certificat de defunció política”.

El portaveu socialista afirma que el PP renúncia, d’esta manera, a la seua promesa electoral estrela, que ha proposat des de fa diverses legislatures, i per mitjà de la qual va assegurar que crearia milers de llocs de treball. Major ha recordat que la macrourbanització “era l’únic projecte polític del PP de Cullera i de Sanjuán i amb la seua mort, moren políticament ells també”.
Major ha acusat a Sanjuán d’haver “mentit conscientment” al maig del 2011 als veïns i “haver jugat amb les esperances i il·lusions de molts parats” al prometre llavors que el Manhattan es posaria en marxa en uns mesos. “Va ser un frau electoral del PP de Cullera en tota regla, una de les majors mentides que s’han venut només per a guanyar les eleccions en esta ciutat”, ha afirmat el líder de l’oposició.
El pitjor és que este govern, sense Manhattan ja no és res. Abans encara podien vendre la il·lusió ingènua d’omplir-nos el poble de torres, ara ja no tenen ni mentides per a vendre’ns”, ha asseverat Major.
El portaveu municipal afirma que el govern local no té ja cap projecte per al municipi durant els menys de dos anys de legislatura que li queden i ha qualificat de “dramàtic” que l’ajuntament més arruïnat de la Ribera i amb més desocupació ara haja d’esperar al 2015 perquè haja un canvi polític per a reflotar l’economia local i crear ocupació d’una forma sensata i no amb megalomanies com el Manhattan”.
Finalment, Major ha exigit Sanjuán que “demane perdó” per dos motius: “haver arruïnat a Cullera i, damunt, haver-li mentit prometent-li quelcom que sabia que no es podia fer”.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada