divendres, 5 de juliol del 2013

XIMO PUIG DEMANA LA COMPAREIXENÇA DE LA DIRECTORA GENERAL DE TRÀFIC EN EL CONGRÉS PERQUÈ EXPLIQUE PER QUÈ HA RETIRAT LA SANCIÓ AL KAMIKAZE


El secretari general del PSPV-PSOE i diputat en el Congrés registra una bateria de preguntes escrites per a aclarir “les irregularitats que rodegen este cas”

El secretari general del PSPV-PSOE i diputat per Castelló, Ximo Puig, registrarà en el Congrés dels Diputats una bateria de preguntes escrites, així com la petició de compareixença de la directora general de Tràfic perquè explique els motius pels quals ha retirat la sanció per excés de velocitat al kamikaze que va provocar la mort d’un jove d’Alzira.

La intenció de Puig és aclarir “les irregularitats que rodegen este cas des del primer moment”, ja que, “el que s’ha sabut hui és una mostra més de la insensibilitat del Govern amb els familiars de la víctima i una ombra més en la concessió d’un indult polèmic i injust”. D’esta manera, ha recordat que “els socialistes ja intentem aclarir els motius que van portar al Govern del PP a indultar a un kamikaze condemnat a 13 anys de presó per un delicte de conducció greu amb menyspreu a la vida quan no havia complit ni la desena part de la seua condemna” i ha subratllat que el propi ministre Gallardón “no va ser capaç d’aclarir per què li va concedir la llibertat en contra de l’informe de la Fiscalia i de l’Audiència”.
Cal recordar que en el moment de la concessió de l’indult, el propi Ministre de l’Interior, Fernández Diaz, va mostrar la seua disconformitat, per la qual cosa “estaria bé que ara explique per què la directora general de Tràfic li ha retirat la sanció”, tal com arreplega la premsa. Així, el líder dels socialistes valencians ha incidit en que “una vegada més Gallardón i El Govern es posen del costat del kamikaze i no de la família de la víctima” i ha afegit que “si ja ens va paréixer greu que este indult es tramitara, no podem quedar-nos ara impassibles al conéixer que el pròpia directora general de Tràfic ha anul·lat, en 20 dies, una multa per excés de velocitat que, justament, servia la família de la víctima com a prova de la conducta d’este kamikaze”.
Finalment, Puig ha destacat que “este cas està ple d’irregularitats des del primer moment, de presses i tractes de favor per part del Govern que ningú ha volgut aclarir, però que han posat en el carrer amb estranya rapidesa a una persona que va assassinar un jove de 25 anys per la seua mala conducta al volant”. No obstant això, “per al PP pareix que es tracta d’algú impecable, ja que s’estan aplicant massa a deixar el seu expedient immaculat”. Per a Puig, “el cas del Kamikaze és la constatació que no tots som iguals davant de la llei, i suposa una greu injustícia que els ciutadans no hem de consentir”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada