divendres, 5 de juliol del 2013

COMPROMÍS PER L'ALCÚDIA RECOLZA ELS TREBALLADORS D'ISTOBAL


Considera injustificada la pretensió de l'empresa d'acomiadar 42 treballadors

La prioritat ha de ser el manteniment dels llocs de treball


 Compromís per l'Alcúdia recolza les mobilitzacions dels treballadors d'Istobal davant la pretensió de l'empresa d'extingir 42 llocs de treball de les seccions de caldereria i perfileria per externalitzar-ho fora de l'empresa.
La pretensió de l'empresa està totalment injustificada quan l'empresa ha obtingut grans beneficis en els últims anys que no ha emprat per invertir en adequar i modernitzar la planta. De fet l'empresa ha repartit 35'5 milions d'euros entres els accionistes els últims 7 anys, el que posa de manifest la bona situació de l'empresa.

Per a Paco Sanz, regidor de Compromís per l'Alcúdia, la reforma laboral aprovada pel Govern del PP propícia situacions com aquesta, en la que es donen facilitats per acomiadar als treballadors amb un baix cost per par de les empreses. L'empresa ha d'escoltar les propostes dels treballadors, tenint en compte que la prioritat ha de ser el manteniment dels llocs de treball.
Compromís per l'Alcúdia participarà en la manifestació del proper 11 de juliol i crida a la població de l'Alcúdia que la secunde massivament en defensa dels llocs de treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada