dimecres, 17 de juliol del 2013

MÉS ALGEMESÍ: “LA CONSELLERIA DE BENESTAR SOCIAL ENS DEU 423.000€ PERÒ A LA CONSELLERA SE LI FEU UN REGAL DE 440€ QUAN VISITÀ ALGEMESÍ”


El portaveu municipal de Més Algemesí, Josep Bermúdez afirma que tenim una Generalitat que ens deu aproximadament uns 2 milions d’euros, i una de les conselleries que més ens deu, és la de Benestar que a hores d’ara adeuta 423.577’72 €.
Més Algemesí ha pogut constatar, repassant la comptabilitat municipal que a una de les major moroses de l’Ajuntament se li obsequià en la seua visita del mes d’abril amb un “detall” de 440€. Ens estem referint a l’obsequi que l’Ajuntament lliurà a la Consellera de Benestar Social Asunción Sánchez en la seua “primera visita oficial”


Per a Més Algemesí una de les obligacions que té qualsevol conseller o consellera és conèixer la realitat del diferents pobles. “Ens alegra molt que aquesta consellera vinga a conèixer la realitat d’Algemesí, però això no és un acte excepcional, sinó la seua obligació. Més ens alegraria que a més vingués amb el xec del que ens deu baix el braç. Si a més tenim present que es tracta de la Consellera de Benestar social resulta incongruent gastar-nos 440€ en un regal, quan el millor regal i reconeixement que li haguérem pogut fer és utilitzar eixos 440€ en incrementar les ajudes socials”.
Segons Bermúdez, Una vegada més l’equip de govern demostra que desconeix la realitat de crisi i patiment que sofreix part de la població d’Algemesí. “Tot i que la quantitat és insignificant per a uns pressupostos municipal i que amb ella poques coses s’arreglen el gest és significatiu pel que significa de balafiador”.
El portaveu de Més Algemesí afirma que si realment l’equip de govern vol defensar els interessos locals deuria haver tret, abans de la visita de la Consellera, un escrit reclamant els més de 250.000€ que ens deuen pel Centre de Dia que encara no han abonat, o els més de 150.000 que ens deuen en programes d’atenció a menors, l’agència AMICS, o programes d’intervenció i prevenció. “La morositat de la Conselleria que presideix aquesta senyora ens costa molts diners als algemesinencs que hem d’avançar els diners dels pressupostos propis. Obserquiar-la amb un “detall” de de 440€ està fora de lloc en qualsevol situació, però encara més quan la seua institució és deutora de les arques municipals”.

Més Algemesí s’adreçarà en els proper dies a la Consellera per recordar-li el deute que té, per preguntar-li si el regal a passat a formar part del seu patrimoni personal o del patrimoni públic de la Conselleria i en tot cas i donat que són diners públics dels algemesinencs per reclamar-li que retorne l’obsequi a l’Ajuntament i aquest siga objecte d’alguna rifa o acció similar que permeta recaptar diners per alguna associació social de les que treballa en Algemesí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada