dimarts, 9 de juliol del 2013

L’AJUNTAMENT DE VILLANUEVA DE CASTELLÓN S’ADHERIX AL NOU PLA D’OCUPACIÓ DE LA GENERALITAT I LA DIPUTACIÓ



 L’Ajuntament de Villanueva de Castellón s’adherix al nou pla d’ocupació impulsat per la Generalitat i la Diputació de València a través de la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació per a impulsar la contractació de personal en empreses privades.
Segons l’alcalde de la localitat, Salvador Álvarez, este nou programa ajudarà a pal·liar la desocupació juvenil del municipi i a les famílies més desfavorides per l’actual crisi econòmica. Les contractacions seran per un període de no menys tres mesos i amb una jornada de no menys de 25 hores setmanals.

En este nou pla d’ocupació promogut per les administracions públiques valencianes es destinarà un total de 2.500.000 euros per a tota la província de València. L’ajuda és de 1.125 euros per a cada treballador, per la qual cosa la Generalitat pagarà 375 euros, 375 més la Diputació de València i 375 el consistori.
Per la seua banda, el requisit que es demana al treballador és que ha de ser demandant d’ocupació abans de l’1 de març del 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada