dilluns, 22 de juliol de 2013

ÈXIT EN L’I CICLE DE MÚSICA AL CLAUSTRE A CASTELLÓ DE LA RIBERA L’I Cicle de Música al Claustre 2013, en l’Església de la Mare de Déu de l’Assumpció, ja ha arrancat a Castelló de la Ribera amb dos concerts. El del passat 13 de juliol a càrrec de la Coral Cantoria de Mèrida (Veneçuela) i el del diumenge 21 de juliol, amb la soprano María José Xifre junt amb Francesc Gamón (clavecí i piano) que van interpretar obres d’Haendel i Mozart, amb tot el claustre ple de públic.
El pròxim concert és este dijous 25 de juliol a les 22 hores, on els assistents podran disfrutar de Música Trobada, amb el Grup de Cambra Barroca, els que interpretaran obres de Monteverde, Purcell, Haendel, Martín i Soler.

El dissabte 27 d’este mateix mes, Marisa Esparza (flauta barroca) i Laura Puerto (clarecí) faran un recorregut pel segle XVIII europeu. I per a posar el punt final, el dilluns 29 de juliol, l’Escola Coral de Quart de Poblet interpretarà música religiosa i popular davall la batuta del seu director, Jordi Blanch.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada