dilluns, 29 de juliol del 2013

ELS SOCIALISTES DE LA RIBERA ALTA REBUTGEN EL PROJECTE DE REFORMA DE L’ADMINISTRACIÓ LOCAL APROVADA PEL CONSELL DE MINISTRES


El dirigent socialista afirma que la intenció real de la reforma del Govern del PP dels Ajuntaments no és una altra que fer negoci privatitzant aquells servicis públics que fins ara presten els municipis.

 El secretari d’Organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, considera que el Consell d’Estat ha deixat clar que les pretensions del PP són una barbaritat i un atac als municipis.
Segons Pascual el PSPV de la Ribera Alta ja va mostrar el seu rebuig d’este projecte de llei amb la campanya “El teu poble no es toca” iniciativa que es va realitzar fins al mes de maig i juny en els municipis de menys de 20.000 habitants i que va tindre com a finalitat conscienciar els habitants dels municipis sobre la importància de la pervivència d’uns pobles amb servicis dignes.

El responsable socialista considera que és inaudit que el PP vullga portar cap avant reforma sense consens que ataca directament al municipalisme i l’article 140 de la Constitució, que parla de l’autonomia plena dels municipis.
Pascual considera que esta reforma és un atemptat a 34 anys d’ajuntaments democràtics i suposaria tornar a l’època preconstitucional, perquè atenta contra els drets dels ciutadans, ataca a l’administració pública. “A la comarca de la Ribera Alta es perdrien molts llocs de treball”.
El dirigent socialista afirma que la intenció real de la reforma del Govern del PP dels Ajuntaments no és una altra que fer negoci privatitzant aquells servicis públics que fins ara presten els municipis.
Pascual afirma que l’argument d’estalvi econòmic que esgrimix el Partit Popular per a plantejar la seua modificació dels Ajuntaments és fals i elimina el principi de rendibilitat social dels servicis públics, deixant sense veu als ciutadans.
Pascual assegura que l’única cosa que vol fer Rajoy amb esta llei és eliminar els servicis socials en els municipis amb menys de 20.000 habitants despedir el personal qualificat, i passar la competència a les Diputacions Provincials. Amb tot açò S’elimina la teleassistència, l’ajuda a domicili per a dependents, autobusos escolars, tallers ocupacionals i tants altres.

Segons Pascual els socialistes de la Ribera Alta, seguirem reivindicat en el tràmit d’esta llei en el Congrés dels Diputats, perquè seguisca una llei consensuada i no un pegat pels interessos econòmics del PP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada