dijous, 18 de juliol del 2013

EL PSOE D’ALZIRA IMPULSA UNA CAMPANYA SOLIDÀRIA D’ARREPLEGA DE TAPS PER A LA INVESTIGACIÓ DE MALALTIES RARES


 La secretària general dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, junt amb la responsable de l’àrea de Benestar Social de l’executiva municipal, Pilar Villegas, han presentat la campanya de col·laboració en la lluita contra les malalties rares amb l’arreplega de taps de plàstic.

En la Comunitat Valenciana, segons dades facilitats per la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER) hi ha un total de 350.000 persones que patixen malalties rares.
Aguilar considera que actualment a causa de les polítiques de retalls que està aplicant el Partit Popular, és necessari promoure accions socials amb la col·laboració voluntària de tots per a la millora de la qualitat de vida de molts malalts de patologies rares.
La responsable socialista Pilar Villegas, explica que la campanya que comença hui consistix a repartir en una primera fase més de trenta caixes per distints comerços d’Alzira, amb l’objectiu de donar a conéixer les malalties poc freqüents així com fomentar la solidaritat. La campanya, a més del seu component solidari, té un vessant mediambiental, ja que el reciclatge dels taps de plàstics evitarà en part l’emissió de CO2.
Segons Aguilar amb accions com esta aconseguirem que cada dia els ciutadans siguem més solidaris i tinguem més compromís social.
Aguilar anuncia que en la campanya d’arreplega de taps a favor de la lluita contra les malalties rares, els socialistes intentarem implicar també al nostre Ajuntament, especialment sol·licitant permís per a poder instal·lar les caixes en els edificis municipals on els alzirenys podran depositar els taps.
Els comerços i particulars que desitgen col·laborar en esta campanya solidària, poden posar-se en contacte cridant al 626983127 o manar un email a pspvalzira@ono.com. perquè el PSOE d’Alzira facilite el recipient per a l’arreplega dels taps que posteriorment una vegada ple serà retirat pels voluntaris d’esta acció social.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada