dimarts, 2 de juliol del 2013

EL GOVERN D´ALMUSSAFES TATXA A JOVES SOCIALISTES DE POC RESPECTE CAP ALS BECARIS DE “LA DIPU ET BECA”


L'Ajuntament d'Almussafes assegura haver complit els criteris de baremació establits en les bases

La denúncia feta pública per Joves Socialistes de la Ribera de “irregularitats” en la concessió de les beques del programa “La Dipu Et Beca 2013” per part del consistori d'Almussafes ha despertat una clara oposició en l'equip de govern de coalició BLOC-Compromís – Partit Popular d'Almussafes. Els dos grups municipals acusen a les joventuts del PSOE de demostrar molt poc respecte pels tretze becaris seleccionats i pels funcionaris integrants de la comissió avaluadora del programa.

Segons Joves Socialistes “més de la mitat dels becats – El 62% concretament – Són afins al govern local, més concretament a la Coalició Compromís i al Partit Popular, per la qual cosa ens fa sospitar que el procés de selecció no ha sigut completament net”.
Respecte d'això, l'equip de govern d'Almussafes declara que eixes afirmacions abocades tan alegrement resulten absurdes i demostren de nou que el “timó socialista va a la deriva quan es tracta de dur a terme una política seriosa, basada en fets i en estudis reals”. En primer lloc, destaca el propi alcalde, pareix que els socialistes de la Ribera coneixen els pensaments i ideologies dels jóvens seleccionats en el programa d'enguany. “ni Rapel en la seua època daurada podria haver fet una predicció millor”, bromeja, Mª Carmen Santos Juanes. A més, es pregunta, “si 8 dels becaris són afiliats al PP i a Compromís, els altres 5 militen en el PSOE?. En eixe cas, es tractaria d'una distribució equitativa si valorem els sufragis emesos en els últims comicis locals a Almussafes?”, afig amb ironia la portaveu del PP.
Molta predicció per part Joves Socialistes de la Ribera, però poc coneixement real de les bases i dels expedients presentats pels 13 becaris seleccionats en esta quinta edició del projecte “La Dipu Et Beca”, ja que tots ells han obtingut la màxima puntuació entre els 85 aspirants registrats en el programa de formació 2013, després de realitzar-se la corresponent baremació per part de la comissió avaluadora dels expedients presentats pels jóvens.
En este sentit, l'alcalde, Albert Girona també considera que les joventuts del PSOE de la Ribera han faltat a l'honor i al respecte dels membres de l'esmentada comissió, presidida per la regidora d'Ocupació, Mª Carmen Santos Juanes, i per dos vocals - ambdós tècnics de diferents departaments municipals -, actuant com a secretària una funcionària de l'ajuntament. En la proposta d'adjudicació, tots ells han donat fe de la neteja del procés de selecció dels tretze jóvens estudiants majors de 18 anys, els que treballaran durant els mesos de juliol i agost en diferents àrees de l'administració local.
Així mateix, les al·legacions presentades per discrepàncies en la baremació, s'han resolt correctament i tota la informació pot ser consultada en les actes. En cap moment els socialistes d'Almussafes han sol·licitat consultar l'expedient.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada