dimarts, 2 de juliol del 2013

EL CONSELL AGRARI DE SUECA REFORÇA EL CAMÍ DEL CANAL


Els treballs han sigut sufragats pel Consell Agrari

L’Ajuntament de Sueca i la Junta del Consell Agrari han procedit este matí a la recepció de les obres realitzades en el Camí del Canal. “Estos treballs s’emmarquen en la partida del pressupost que el Consell Agrari reserva per a l’adequació i millora dels camins rurals del terme municipal de Sueca. La Junta del Consell va decidir que era prioritària esta obra perquè la superfície afectada del camí havia començat a cedir i existia el perill que es fragmentara”, ha explicat el regidor d’Agricultura i president del Consell Agrari, Dimas Vázquez.

A l’acte d’este matí ha acudit també l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, els regidors Mª José Sarrió y Josep Navarro, representants del Consell Agrari i tècnics municipals. En concret, l’obra de pedra d’escullera executada correspon a 1.124 metres en línia, i ha consistit en el reforç i consolidació del marge dret de la séquia del Camí del Canal. La superfície ha sigut terraplenada, per a millorar la circulació viària, en una superfície aproximada de 1.500 metres quadrats. Este terraplenament es compactarà de manera natural amb el pas del temps. “L’asfaltat està previst per a més avant perquè, si es fera ara, es fragmentaria el terreny, ja que mig camí està compactat i asfaltat, i l’altre mig està amb llasts que baixaran el seu volum a l’autocompactar-se. La intenció és asfaltar tot l’ample del camí conjuntament dins d’un o dos anys”, ha explicat Vázquez.
El cost dels treballs, que es van iniciar a finals del passat mes de gener, ha sigut de 118.577,53 euros, IVA inclòs. “Des del Consell Agrari, hem volgut realitzar estes obres respectant la temporada de caça, així com les principals tasques agrícoles dels llauradors”, ha assenyalat Vázquez, qui també ha afirmat que “des del Consell Agrari continuarem amb esta dinàmica, ja que disposem d’un planning d’actuacions en altres zones que anirem realitzant conforme al pressupost destinat per a millora de camins”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada