divendres, 5 de juliol del 2013

CULLERA ACOLLIRÀ DEL 13 AL 21 DE SETEMBRE EL II FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CAMBRA “CIUTAT DE CULLERA”


El festival es completarà amb un Taller de Luthier d’instruments de corda que es portarà cap en el Conservatori Professional de Música de Cullera.

L’ajuntamentde Cullera a través de les Regidories d’Activitats Musicals, Turisme i Patrimoni Històric i l’empresa Gold Players organitzen, del 13 al 21 de setembre pròxims, el II Festival Internacional de Música de Cambra “Ciutat de Cullera”.
Este festival té com a objectiu convertir-se en una cita anual de gran nivell que congregue cada any a grans figures de la música capaç d’acostar la música de cambra al gran públic. El festival a més està concebut amb un esperit solidari, i tots els músics participants en ell ho fan de forma desinteressada per a col·laborar així amb una causa causa solidària.

En esta segona edició del festival els beneficis s’entregaran a l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE), una entitat sense ànim de lucre fundada en 1972 dedicada a l’atenció integral de xiquets i adults amb paràlisi cerebral o altres encefalopaties.
Per a esta edició s’han programat quatre concerts en l’Auditori Municipal i en el Castell, i es completaràn amb un Taller de Luthier d’instruments de corda que es portarà cap en el Conservatori Professional de Música de Cullera.
A més enguany el festival integrarà músics jóvens de Cullera perquè compartisquen escenari amb músics de reconegut prestigi internacional, alguns dels quals formen part de l’Orquestra del Palau de les Arts Reina Sofia de València.
Per a més informació contactar amb la Casa de la Cultura Tfn: 961724616 o en la pàgina web del festival www.festivalcamaracullera.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada