divendres, 5 de juliol de 2013

EL CONSELL AGRARI DE SUECA LIQUIDA ELS COMPTES DE L´ANY 2012


Dimas Vázquez: “a partir d’ara, el nostre objectiu, durant els dos anys que ens queden de legislatura, serà el de realitzar les liquidacions anualment per a tindre els comptes al dia”

 En la sessió del ple municipal, celebrada ahir a la vesprada, van ser liquidats els comptes corresponents a l’any 2012 del Consell Agrari. “Un dels principals objectius de la Junta actual, i del seu president, quan vam accedir al càrrec, va ser el de posar els comptes al dia tan ràpidament com fora possible. Gràcies al departament d’Intervenció de l’Ajuntament de Sueca, i al seguiment realitzat pel Consell Agrari, hem pogut dur a terme, des de setembre de 2011, quan es va constituir la nova Junta, la liquidació dels set anys que quedaven pendents (de 2006 a 2012)”, ha assenyalat el president del Consell Agrari i regidor d’Agricultura, Dimas Vázquez.

Per al president de l’ens agrari “a partir d’ara, el nostre objectiu, durant els dos anys que ens queden de legislatura, serà el de realitzar les liquidacions anualment per a tindre els comptes al dia”. La liquidació del pressupost del Consell Agrari presentada ahir en el ple municipal, s’enquadra dins de la liquidació general del pressupost de l’Ajuntament corresponent a 2012 “per tant, ens felicitem d’haver col·laborat per a actualitzar les liquidacions públiques d’este consistori, evitant així la negativa exposició en els mitjans de comunicació pels retards en la presentació dels comptes davant del Síndic. Des del Consell Agrari, tant la Junta com el seu president, volem agrair el treball realitzat pel departament d’Intervenció i, en primera persona, per la interventora del Consell Agrari, els quals han fet possible que, a hores d’ara, estiga tot al corrent”, conclou Vázquez.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada