divendres, 19 de juliol del 2013

AGUILAR (PSOE): ELENA BASTIDAS ESTÀ CADA DIA MÉS ABSENT DELS PROBLEMES DELS ALZIRENYS


El Partit Socialista d’Alzira va celebrar el seu tradicional sopar de les festes patronals realitzant una valoració sobre l’equador de la legislatura; el balanç no pot ser més negatiu.

La secretària general dels socialistes alzirenys i portaveu del Grup Municipal, Isabel Aguilar, ha realitzat un balanç negatiu en l’equador d’una legislatura a què ha ratllat de ser la legislatura dels retalls i la desocupació, per la qual cosa ha reclamat a Elena Bastidas, un canvi de política menys gastos innecessaris i més crear ocupació.

Segons Aguilar els dos últims anys han sigut els pitjors de la història recent, ja que mai havia crescut la desocupació a Alzira tant i mai hi havia hagut tants retalls per part del govern autonòmic i central, per la qual cosa s’ha produït una situació lamentable.
Aguilar ha recordat el bloqueig del Partit Popular i de Elena Bastidas, a les seues propostes en l’equador de la legislatura. Isabel Aguilar, va destacar les iniciatives presentades en l’Ajuntament i va presentar un informe sobre totes elles, en el que es destaca la presentació de 87 mocions, d’elles només 21 han passat pel ple i les altres s’han quedat en el calaix de la Sra. Alcaldessa.
Un altre exemple segons Aguilar ha sigut l’incompliment electoral del PP al modificar l’ordenança de l’autobús passant a ser de pagament per a tots els alzirenys.
La gestió de l’aigua d´Elena Bastidas, ha sigut i és nefasta, ara consentirà que paguem l’aigua més cara de la comunitat.
Sobre els impostos, la contribució des que Elena Bastidas és la nostra Alcaldessa ha pujat més d’un 225 %, i el nivell d’empobriment de la nostra ciutat és preocupant, més de 475 famílies estan passant verdaderes penalitats.
Aguilar en el seu balanç de mitat de legislatura ha mostrat la seua preocupació donada l’actual situació de desocupació. En l´actualitat un total de 5498 alzireños no poden treballar, d’eixa quantitat el 40% no percep cap ingrés i del 60% restant el 30% cobren 426 euros.
La responsable socialista considera que la màxima preocupació que hem de tindre els polítics d’Alzira, és adoptar mesures per mitjà del diàleg i el consens per a poder pal·liar la desocupació existent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada