dimecres, 12 de juny del 2013

SUECA COMENÇA LA CAMPANYA ESTIVAL A PARTIR DEL PRÒXIM CAP DE SETMANA


El dispositiu especial de platges es mantindrà fins al 15 de setembre


El saló de plens de l’Ajuntament ha acollit una reunió informativa, i de benvinguda, a una representació dels treballadors que realitzaran, durant els pròxims mesos, diverses funcions dins de la campanya estival de platges de Sueca. En concret han assistit els 18 socorristes i quatre patrons d’embarcació, que vetlaran per la seguretat dels banyistes, i els sis auxiliars d’infermeria i dos ATS-DUES, que assistiran les postes sanitàries, els quals han pogut formular tots els dubtes que se’ls han presentat al coordinador, Vicent Cano, i a la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho.

Actualment, es troben ja treballant huit peons d’oficis múltiples que s’estan encarregant de la neteja de platges, passarel·les, instal·lació de platges adaptades, etc. La setmana pròxima, s’incorporaran set peons més. D’altra banda, divendres que ve entrarà en funcionament el servei de socorrisme i atenció sanitària, per la qual cosa, des d’este cap de setmana les platges de Sueca disposaran ja de tots els serveis necessaris”, ha assenyalat Moncho.
Com ja va ocórrer l’any passat, atés que el Servef, dependent de la Conselleria de Treball, no oferirà la subvenció de l’EMCORP per a la contractació de quatre socorristes més per als mesos de juliol i agost, l’Ajuntament de Sueca assumirà novament eixa contractació perquè el servei, no sols no es veja minvat, sinó que es millore, ja que eixos quatre socorristes de més treballaran des de divendres que ve fins al 15 de setembre, i no únicament al juliol i agost com ocorria amb la subvenció de l’EMCORP”, en paraules de Moncho.
El servei de socorrisme es completarà amb dos zòdiacs, ateses per quatre patrons d’embarcació que patrullaran diàriament tota la zona marítima. A més, es disposarà dels serveis de quatre platges adaptades en les zones de Pouet, Palmeres, Platja del Rei i Mareny Blau, que estaran en funcionament els mesos de juliol i agost, i seran ateses per 16 becaris contractats gràcies al programa La Dipu et Beca.
Enguany, a l'igual que l'estiu passat, les platges de Sueca comptaran amb un sistema de megafonia que informarà els usuaris sobre: l’horari del servei de socorrisme (a les 11 hores, inici; i a les 18 hores, entre setmana, i 19 hores, caps de setmana i festius, finalització); de la presència de meduses en l’aigua, del color de la bandera i de l’estat del mar; a més d’utilitzar-se en el cas que es perda algun menor, etc. L’única novetat serà el canvi en el color del vestuari del personal sanitari, socorristes i patrons d’embarcació. A fi de ser més visibles pels banyistes, en esta ocasió substituiran el blanc pel verd, en les camisetes, i el pantaló serà de color blau marí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada