dimarts, 25 de juny de 2013

LA POLICIA LOCAL DE L´ALCÚDIA CAPTURA SET LLADRES EN CINC DIES  Dins la campanya de prevenció de robatoris que s’està duent a terme per la Policia Local, el passat dimarts 18 de juliol van ser capturats tres individus quan estaven furtant elements de ferro del motor de Matamoros i ahir, 24 de juny, quatre més que acabaven de furtat un tub d’escapament d’una furgoneta.
Respecte al robament al Motor de Matamoros, els agents van pillar els lladres in fraganti. En el moment en què arribaren els dos efectius de la Policia Local i un guarda rural al lloc dels fets van trobar allí tres homes, dos veïns de Guadassuar i un veí de Carlet, que acabaven d’arrancar els marcs de ferro de portes i finestres, així com postes i filempua i els marcs de les trapes de terra, que tenien preparats per a carregar a una furgoneta Renault Express.

Els tres detinguts són E S M, de 38 anys i veí de Guadassuar, C C M, també veí de Guadassuar i de 37 anys i JM B P, de 39 anys i que ha sigut veí de l’Alcúdia encara que ara mateixa resideix a Carlet.
Contra els tres ha presentat denuncia el director de la Comunitat General d’Usuaris de la Canal Xúquer-Túria, propietària de la instal·lació del motor de Matamoros, que abasteix de reg per degoteig a la zona de l’Alcúdia i Benimodo.
En els darrers temps s’estan produint un seguit de robatoris en la zona, que afecten sobretot al patrimoni de casetes de camp i d’apers i també a motors i casetes de reg, és per això que la Policia Local està duent a terme una campanya de prevenció d’estos robatoris. Seguint el rastre d’un d’ells va ser com els agents arribaren al motor de Matamoros i van poder capturar els malfactors.
Per altra banda, a les 0:38 hores de dilluns 24 de juny, es va rebre al retén de la Policia avís telemàtic del 112 comunicant que un veí havia avisat que s’estava furtant un tub d’escapament d’una furgoneta de la marca Mercedes Benz, propietat d’una coneguda ferreteria del poble. Quan els agents locals van arribar al lloc dels fets ja s’havia produït el furt, i un veí del carrer els va informar que portaven un Citroen Xsara de color verd i que havien fugit cap a l’Avuinguda Antoni Almela. Va informar també que, mentre els homes llevaven el tub, una dona amb un gos anava vigilant que no vinguera ningú pel carrer.
En seguir avant els agents arribaren a la rotonda de l’Institut els Évols, on hi havia dues patrulles de la Guàrdia Civil de Carlet, que acabaven de donar l’alt a un vehicle de les mateixes característiques. En procedir a inspeccionar el vehicle, es va trobar el tub d’escapament al maleter.
El Citroen estava ocupat per 4 persones, tres homes i una dona d’entre 23 i 26 anys, tots ells de nacionalitat Lituana i residents a Gandia i, tal i com havia dit el veí, també viatjava un gos de talla mitjana i color negre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada