dijous, 27 de juny del 2013

EL PERSONAL DE LA FÀBRICA D´ECROS A ALMUSSAFES RECULL QUASI 300 QUILOS D’ALIMENTS DESTINATS AL CENTRE DE BENESTAR SOCIAL



 Per segon any consecutiu, la fàbrica d’Ercros a Almussafes ha lliurat al Centre de Benestar Social de la localitat varies caixes plenes d’aliments que s’han recollit entre el personal propi i d’empreses col·laboradores durant les darreres setmanes.
En total s’ha aconseguit reunir 290 quilos d’aliments, superant àmpliament els 110 quilos lliurats l’any anterior.
A l’acte de lliurament dels lots assistiren l’alcalde, Albert Girona, el regidor de Serveis Socials, Jesús Salesa, el director de l’àrea de Benestar Social, Salvador Quijal, el director de la fàbrica Ercros, Joan Miquel Capdevila, i la cap de Relacions Industrials, Xelo Aranda.

Aquesta acció forma part d’una campanya de voluntariat que s’està portant a terme entre el personal d’Ercros a tots els seus centres de treball.
La participació a la campanya de les persones que treballen al centre amb el suport del Departament de Relacions Industrials, dels sindicats i de les empreses de serveis, ha fet possible que l’objectiu de recollir al menys 1,1quilos d’aliments per persona hagi estat finalment de prop de 3 quilos.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada