dilluns, 20 de maig de 2013

SUECA PATINA ORGANITZA LA II JORNADA DE PATINATGE


 
 L’associació Sueca Patina ha organitzat la II Jornada de Patinatge, un esdeveniment esportiu que tindrà lloc el dissabte 25 de maig, en el Skate Park de Sueca.
L’organització ha previst iniciar la Jornada a les 10 hores, amb una ruta per a tots els nivells. A les 12 hores, s’oferiran jocs i exhibicions relacionades amb el free skate. A més, està prevista la rifa d’uns patins valorats en 300 euros i altres regals. Finalment, i després del dinar, es realitzarà una ruta lliure per a patinadors amb un nivell alt fins a la zona marítima.
Per a més informació, podeu consultar la pàgina www.facebook.com/suecapatina.
Sueca Patina és una associació sense ànim de lucre que es va fundar en 2011 i té com objectiu el foment del patinatge com a esport, mitjà de transport alternatiu i forma de vida. Entre les seues activitats, destaquen les sessions de patinatge lliure en el Skate Park, on practiquen la modalitat de free skate. També destaquen les rutes de cap de setmana pel municipi o altres veïns, els esdeveniments que s’organitzen durant tot l’any i les rutes temàtiques en dates assenyalades, com ara Falles, Nadal, Carnestoltes, Pasqua o Halloween. Totes les activitats que proposen des de l’associació són gratuïtes per a tots els públics, ja que els seus principis són la col·laboració i solidaritat entre patinadors. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada