dissabte, 25 de maig del 2013

PROP DE 100 AFECTATS PER LES PREFERENTS ACUDIX A L’OMIC D’ALZIRA


 Ahir divendres l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor d’Alzira es va convertir en un punt d’atenció a afectats per les Participacions Preferents i Obligacions Subordinades. ADICAE va estar en l’OMIC arreplegant documentació d’afectats i resolent totes les qüestions que els han plantejat les persones que han acudit a la cita. Al voltant de 100 persones van acudir a demandar informació i resoldre els seus dubtes.
Recordem que en l’assemblea celebrada fa unes setmanes, es van reunir més de 300 afectats a Alzira i, és per això, que a causa d’esta afluència massiva Adicae va decidir atendre les persones que així ho requeriren en l’OMIC d’Alzira.
Esta oficina assessora a tots els consumidors afectats que han sol·licitat informació en les seues dependències.
Des de l’OMIC se seguix el procediment establit en l’Orde ECO 734/2004, d’11 de març, sobre els departaments i servicis d’atenció al client de les entitats asseguradores i financeres i, en la majoria dels casos, finalment s’inhibixen les actuacions a la Comissió Nacional del Mercat de Valors.
A més, s’informa de les diferents vies que tenen al seu abast com és la reclamació judicial o l’arbitratge de la pròpia entitat bancària.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada