dimecres, 22 de maig del 2013

OR, PLATA I BRONZE PER ALS JUDOKES ALZIRENYS EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE JUDO INFANTIL AL PALAU DESLS ESPORTS DE RIAZOR



 Del 17 al 19 de maig es va celebrar el Campionat d’Espanya de Judo Infantil i Cadet en A Corunya Al Palau dels Esports de Riazor.
En esta ocasió el Campionat va comptar amb la presència de 353 competidors cadets i 365 judokes infantils, que fan un total de la sorprenent xifra de 718 esportistes acreditats el divendres per el Consell Superior d’Esports.
En la memòria final del Campionat de Judo en Edat Escolar van ser 338 judokes dones i 394 masculins.
El Club de Judo Alzira ha sigut el que millors resultats ha tret en el Campionat d’Espanya de Judo en Edat Escolar 2013, i demostra l’estat de la seua gran pedrera.
Des del club destaquen que “hem sigut uns pocs valents alzirenys que, com sempre, més sols que l’una en les grades de Riazor i amb les úniques ajudes que les nostres, els plantem cara a tota Espanya i a 732 judokes esportistes. No hi ha paraules per a ressaltar el mèrit d’estos pares i estos xiquets".

Els resultats del club de judo d’Alzira van quedar de la manera següent:

Medalla d’OR per a Alberto Varela -66 kg infantil, i renova l’OR del 2012
Medalla de PLATA per a Vicente Osca en +66 kg infantil.
Medalla de BRONZE per a Omari Niauri -46kg infantil.
Quint lloc per a David Tsiptauri -38 kg masculí, Nukri Tsiptauri -42 kg masculí, i Daniel Giménez -55 kg Cadet masculí.
Sonia Serra campiona d’Espanya de l’any passat i actual bronze júnior nacional 2013 va guanyar un combat però després en la repesca no va tindre tanta sort i va perdre, per la qual cosa no va poder pujar al podium.
Per federacions, la Comunitat Valenciana va quedar: Bronze en Infantil femení, Plata en Infantil masculí i Bronze en Cadet masculí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada