dimarts, 28 de maig del 2013

NOVES MEDALLES PER AL CLUB GIMNÀSTICA RÍTMICA ROQUETTE EN L’AUTONÒMIC ABSOLUT


Una vegada més el Club Gimnàstica Rítmica Roquette Benifaió ha demostrat el seu alt nivell en la fase autonòmica del campionat d’Espanya individual i de clubs.

 Dissabte passat es va celebrar l’autonòmic en la ciutat de Benidorm on el club Roquette, després de realitzar una extraordinària competició, aconseguia el títol de Subcampió Autonòmic en l’equip júnior format per Carla Pastor (cércol), Laura González (pilota) i Ana Giménez (maces i cinta).
En este campionat l’or va ser per al club Calp d’Alacant i el bronze per a l’equip del club Lledó de Castelló.
Al seu torn Ana Giménez, després de competir en els seus quatre aparells cércol, pilota, maces i cinta, es penjava el bronze en la modalitat d’individual, “títols que acrediten a les júnior del Roquette com les millors de la província de València” assenyalen des del club.
D’altra banda en la categoria senior l’equip format per Alba Lozano i Elisabet Martínez també aconseguia la medalla de bronze. A més la gimnasta Elisabet Martínez en primera categoria modalitat individual també pujava al 3r lloc del pódium.
No totes les medalles per al Roquette van acabar ací ja que també van aconseguir diverses medalles en la classificació per aparells, en júnior Ana Giménez com a subcampiona en pilota i cinta, Alba Lozano senior bronze en cércol, Elisabet Martínez primera categoria bronze en maces i cércol, i Mar Martínez primera categoria bronze en pilota i cinta.
A l’acabar la competició la Federació Valenciana de gimnàstica va fer un homenatge a les components de la selecció valenciana que van quedar campiones en el campionat d’Espanya en edat escolar on va formar part la gimnasta del club Roquette Ana Giménez.

Com comenten des del club “estos magnífics resultats porten al nostre club a participar amb totes estes gimnastes en el pròxim campionat d’Espanya de clubs i autonomies que se celebrara del 20 al 26 de Juny en la ciutat de Valladolid”.
L’equip tècnic format per Xelo Navarro, Verónica Montaner i Marta Navarro es mostra “satisfet pels resultats aconseguits després del treball realitzat per a aconseguir la classificació a la fase nacional”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada