divendres, 31 d’agost del 2012

RICARDO CABALLER RET TRIBUT A WHITNEY HOUSTON EN EL PIROMUSICAL DE SUECA



Hi haurà 5.000 línies de tir a través de 12 ordinadors per a realitzar els focs, que tindràn 1.076 quilos de matèria reglamentada.


Sueca i la comarca de la Ribera tenen una cita el dissabte, 1 de setembre, a les 23 hores a l’estadi de futbol Antonio Puchades per a contemplar un dels espectacles pirotècnics més esperats de l’estiu, el piromusical de les festes suecanas que dissenya, munta i dispara l’empresa valenciana Ricardo Caballer, i que enguany aconseguix la XII edició.
L’estadi Antonio Puchades és ja un vell conegut per a Ricardo Caballer. En aquesta ocasió hi haurà 5.000 línies de tir a través de 12 ordinadors per a realitzar els focs, que tindrà 1.076,28 quilos de matèria reglamentada.
Un grup d’operaris de Ricasa ha començat a les huit del matí del divendres, 31 d’agost, el muntatge la gran part del qual es podrà contemplar demà al migdia.
Aquesta és una de les cites obligades en el calendari de qualsevol aficionat al món de la pólvora i és ja lloc de trobada de nombrosos aficionats de la Ribera i d’altres comarques. No sols acudixen de terres valencianes sinó també d’altres llocs d’Espanya, com així ho han afirmat les desenes de persones que han acudit altres anys.
L’espectacle pirotècnic ho dedique a tot el poble de Sueca i a l’ajuntament per confiar durant estos 12 anys en la nostra empresa i més encara en estos temps de crisi. El consistori ha fet un esforç per mantindre està cita pirotècnica i han tornat a confiar en la nostra casa per a fer-ho i no els anem a defraudar¨, segons va afirmar el pirotècnic Ricardo Caballer.
El Pirotècnic va dir que “en esta ocasió, i amb permís del públic assistent, anem a fer-ho en memòria d’una gran cantant que ens va deixar recentment, Whitney Houston. Crec que ha sigut una de les millors veus de la cançó internacional i per això he inclòs algunes de les seues cançons en el tir per a rendir-li tribut”

Hem disparat enguany en distints llocs com Huelva, A Corunya, Santiago, Pobla, a Mèxic, o en Stuttgart, i sempre tot el que hem fet és distint perquè cada espai és un entorn totalment distint i Sueca no ho anava a ser menys¨, comenta Ricardo Caballer mentres última la preparació del tir.
El piromusical tindrà, entre altres peces, L’Obertura de l’Home de la Manxa, el remix de Whitney Houston i també hi haurà algunes peces de pel·lícules de cine en un clar crit a favor dels drets humans i pel treball en equip.
No serà aquesta l’única cita pirotècnica perquè en posteriors dies també s’encarregarà de disparar les mascletaes i castells dels festejos de la població de la Ribera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada