dimecres, 29 d’agost del 2012

RECTIFICACIÓ DE MÉS ALGEMESÍ AL VOLTANT DE LES BEQUES PER A JOVES DESOCUPATS


MÉS ALGEMESÍ vol rectificar la nota de premsa al voltant de les beques per a joves desocupats, perquè aquesta ha estat elaborada a partir d’una interpretació equivocada dels fets. MÉS ALGEMESÍ comprova allò que  publica , però en aquesta ocasió, i malgrat haver llegit diverses vegades tota la documentació, se’ns ha escapat un fet important que ens ha portat a treure unes conclussions errònies. L’Ajuntament d’Alzira ha dividit les beques en beques d’un mes, motiu pel qual les 6 beques trimestrals s’han convertit en 18 mensuals. Lamentem profundament haver-nos equivocat, a més, en un tema que implica a un altre Ajuntament i els demanem disculpes.
En no haver-nos adonat d’aquest punt, i ja que ni s’havia publicat l’Annex I, ni tampoc s’ha publicat la resolució de les concessions, ni en cap lloc apareixia una explicació del nombre de beques atorgades a cada ajuntament, hem tret unes conclusions polítiques què res han de veure amb la realitat. Tots els ajuntament han tingut el mateix tracte i no s’ha fet cap ús partidista ni estrany d’aquestes beques. Lamentem profundament totes les valoracions incorrectes que hem realitzat i especialment aquelles que qüestionaven el funcionament de la Diputació i la figura del seu President.
Lamentem profundament aquesta situació i preguem tingueu en compte que no és mai la nostra voluntat presentar fet o valoracions enganyoses, tal i com creguem que la nostra trajectòria així demostra.
Josep Bermúdez
Portaveu del grup municipal MÉS ALGEMESÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada