dissabte, 28 de juliol del 2012

SUECA REALITZA EL CANVI D´ESTACIONAMENT EL DIA 1 D´AGOST


Tal com es va anunciar el passat mes de febrer, la Regidoria de Seguretat Ciutadana va plantejar un nou projecte que consistia en la modificació del canvi d'estacionament de mensual a semestral. La mesura va entrar en vigor el passat mes de març i ara a l'agost, és el moment de realitzar la segona i última variació de l'any.
Hem triat l'1 d'agost per al canvi, perquè es produïx en plenes vacacions estivals i, per tant, en una època en què la ciutat té menys tràfic de vehicles i les molèsties són menors”, especifica la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió.
La proposta es va dur a terme per a millorar la situació del tràfic, evitant les aglomeracions que es produïen els dies 1 de cada mes amb els canvis i els oblits. La mesura, a més, pretenia disminuir el nombre de multes i les actuacions de la grua que suposaven un considerable cost per als veïns. “Es va buscar una forma en què ningú isquera perjudicat, i és equitativa en el temps per als propietaris de les vivendes i comerços d'ambdós costats del carrer”, comenta la regidora.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada