divendres, 31 de maig del 2013

L’ASSOCIACIÓ DE DISCAPACITATS D’ALGEMESÍ, ADISALGE, ORGANITZA UN MERCAT BENÈFIC PER A RECAPTAR FONS


 Des d’ahir dijous i fins a dissabte que ve 1 de juny, l’associació de discapacitats d’Algemesí, Adisalge, organitza un mercat benèfic a fi de recaptar fons per a l’associació i poder, d’esta manera, continuar treballant en benefici de totes aquelles persones que presenten una discapacitat física o psíquica.
En concret, el mercat oferix roba variada, sabates, joguets, objectes de decoració i utensilis diversos d’utilitat. Tots estos efectes han sigut aportats per membres de l’associació i per personal col·laborador en esta causa i seran posat a la venda perquè els interessats puguen adquirir-los a mòdics preus.
El rastell s’ubica en la mateixa seu de l’associació ubicada en el carrer Rei a Jaume de la localitat i disposarà del següent horari d’obertura: 31 de Maig, des de les 18 hores a les 21 hores i el dia 1 de Juny, al matí, de 10 a 14 hores i a la vesprada, de 18 a 21 hores.
Des de l’associació s’espera la participació activa de molts dels veïns de la localitat durant estos dies per a poder, d’esta manera, aconseguir el seu objectiu: recaptar fons per a l’entitat associativa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada