divendres, 31 de maig del 2013

L’AJUNTAMENT DE BENIFAIÓ FIRMA UN CONVENI AMB LA DIPUTACIÓ PER A LA RECONSTRUCCIÓ DEL PAVELLÓ MUNICIPAL


Benifaió rebrà 100.00 euros per a la rehabilitació del centre esportiu

El reformat espai acollirà una pista de bàsquet, un espai per a practicar gimnàstica rítmica i pistes de futbol sala, bàdminton i tenis

 L’Ajuntament de Benifaió ha formalitzat hui un conveni amb la Diputació de València per mitjà del qual rebrà un total de 100.000 euros destinats a la rehabilitació del segon pavelló esportiu, espai que recordem va ser derruït pels forts vents succeïts en 2010.
Este muntant econòmic “servirà per a obrir al públic l’espai esportiu on es podrà practicar tenis, bàdminton, bàsquet, futbol sala i gimnàstica rítmica”, ha comentat l’alcaldessa Amparo Arcís.
En este sentit l’edil ha informat, després de la firma del conveni que ha formalitzat amb el president de la Diputació Alfonso Rus, que la instal·lació en estos moments “està en perill d’afonament degut a les fortes ratxes de vent que en 2010 van perjudicar la coberta, les parets, el sòl i la zona de vestuaris”.
Arcís considera que esta actuació serà “molt important” per al municipi, ja que "es beneficiaran directament prop de mil persones i una vintena de clubs esportius”.
L’alcaldessa ha comunicat que el pròxim pas serà licitar les obres i que “este estiu donaran començament els treballs per a executar esta necessària reconstrucció” .



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada