divendres, 31 de maig del 2013

EL PLE DE BENIFAIÓ APROVA SOL·LICITAR UNA INSPECCIÓ TÈCNICA PER A GARANTIR LA SEGURETAT DELS CENTRES ESCOLARS


La moció, presentada pel grup municipal Compromís, acorda ser informats de si en la llista de centres educatius de la Comunitat Valenciana amb deficiències consta algun dels centres de Benifaió.

 En el ple ordinari celebrat dimecres passat a Benifaió es va debatre la moció presentada pel grup municipal Compromís. L’objectiu del text era garantir la seguretat dels escolars com a punt principal..
Així, el text arreplegava sol·licitar al Consell de la Generalitat Valenciana que torne a incorporar els tècnics de prevenció a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports per a així “garantir la seguretat en els centres educatius de Benifaió”.
Al mateix temps, la moció acordava sol·licitar a la Conselleria “una inspecció tècnica de tots els centres educatius de Benifaió per a certificar i garantir que es troben en bon estat”.
Un altre dels punts que arreplegava el text presentat per Compromís feia al·lusió a l’informe realitzat per estos tècnics de la Conselleria en què acreditaven una relació de deficiències en uns quants centres educatius. Així, des de la moció sol·licitaven saber si en este informe estava algun dels centres de Benifaió.
El seu portaveu Edu Gómez va resumir que la finalitat de la moció era “reivindicar les millores pendents en els nostres centres, conéixer les deficiències a través d’unes inspeccions que creiem són necessàries per a garantir la seguretat dels nostres escolars”.
La resta de formacions polítiques, PP, PSPV-PSOE i Gent per Benifaió van aprovar amb els seus vots la moció presentada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada